بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان، داود آبیان گفت: عصر روز گذشته دوشنبه ۲۵ اردیبهشتماه جلسه هماهنگی برای برگزاری ششمین جشنواره بینالمللی غذای اکو - جاده ابریشم زنجان با حضور مدیرکل و کارشناسان دفتر بازاریابی داخلی معاونت گردشگری کشور، نماینده وزارت امور خارجه، کارشناس ارشد سازمانهای تخصصی بین المللی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و کارشناسان استان زنجان در سالن جلسه خلیج فارس معاونت گردشگری تشکیل شد.
معاون گردشگری استان زنجان درباره تاریخ دقیق برگزاری این جشنواره افزود: در این جلسه تعیین شد که ششمین جشنواره بینالمللی غذای اکو - جاده ابریشم از ۱۵ تا ۱۷ تیر ماه در نمایشگاه بین المللی کاسپین زنجان برگزار شود.
او گفت: به منظور هماهنگی بیشتر دستگاههای مرتبط نیاز است که در روزهای آینده جلسهای در حضور استاندار به عنوان رئیس ستاد برگزاری این جشنواره بینالمللی برگزار شود و دستورات لازم در این جلسه از سوی استاندار صادر شود.
لیلا اژدری در این جلسه گفت: با اشاره به برگزاری پنج دوره موفق استان زنجان امیدواریم که با مشارکت فعال آشپزهای سفارتهای مختلف ششمین دوره این جشنواره هم با شکوه و عظمت بیشتر برگزار شود و هماهنگیهای لازم درخصوص تهیه تیزرهای تبلیغاتی و محیطی و همچنین اطلاعرسانی از طریق رسانههای مختلف و نصب بنر و پوستر در سطح استان سریعتر انجام شود.
مدیرکل دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی بر لزوم توجه به برنامهریزی منظم و پیگیری روند اجرایی کمیتههای مختلف و ارتباط با وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و امور خارجه تاکید کرد و گفت: توجه به تنوع غذایی و فرهنگی کشورهای عضو اکو و جاده ابریشم، ایجاد صلح و دوستی میان کشورهای مختلف، ایجاد تحول روحی و تقویت شادی و نشاط در جامعه، از دستاوردها و پیامدهای این جشنواره باید باشد.
نماینده وزارت امور خارجه در اکو و کارشناسان دفتر بازاریابی و مسئولان به بیان نظرات خود پرداختند و ضمن بررسی دورههای پیشین جشنواره، راهکارهایی برای برگزاری بهتر ارائه و مقرر شد در این مورد برنامهریزی منسجمی انجام گیرد.
انتهای پیام /
انتهای پیام/